Med Alpine FlyFit ørepropper bliver flyveturen en fornøjelse

Alpine FlyFit ørepropper kan også hjælpe dig!

FlyFit ørepropper kan hjælpe dig, uanset om det er tryk i ørerne eller støj i kabinen, der er den største udfordring på flyturen.

Du kender det sikkert; En kort flytur kan føles som en halv dag, når støjniveauet i kabinen giver dig hovedpine. Det er her, Alpine FlyFit ørepropper kan blive din redning.

Gør enhver rejse bedre med FlyFit ørepropper

Mange føler, det er den høje baggrundstøj, der generer, men udfordringen er ofte, at den bare er konstant, så du ingen fred eller pauser får. Derfor er det naturligvis også oplagt at bruge FlyFit ørepropperne på rejser med toget, bilen eller bussen. Du skal altså ikke tage navnet alt for bogstaveligt i denne forbindelse.

Så er det slut med ubehageligt tryk i ørerne under flyrejsen

Selvom larm kan være irriterende for dine ører, så er det ofte trykændringer, der er den store udfordring på flyrejsen. Derfor er det også en af funktionerne i FlyFit ørepropperne.

Det filter, der beskytter dine ører mod baggrundsstøj, kan nemlig også hjælpe på de trykændringer, der især er en udfordring ved take-off og landing.

FlyFit ørepropperne regulerer det ubehagelige tryk ved at skabe en konstant balance mellem omverdenen og mellemøret. Dette giver det eustakiske rør (øretrompeten) muligheden for at kunne tilpasse sig trykforskelle.

Alpine har udviklet denne funktion specifikt til FlyFit ørerpropperne. Kampen mod trykændringer er vundet, så du kan slippe for det ubehagelige tryk i ørerne under flyrejsen.

Ankom med humør og velvære i top

Det er skønt at rejse, men derfor kan selve turen være lidt af en pestilens. Her kan FlyFit ørepropperne være din nye bedste ven.

Du får mulighed for at slappe af, da hverken støj eller trykændringer generer dig. Det betyder, at du når din destination med humør og velvære i top, da du er frisk i hovedet og ikke kæmper med propper og smerter i ørerne.

For kun 115 kr. kan den næste flyrejse blive en markant bedre oplevelse!

Derfor skal du have dine egne FlyFit ørepropper:

  • De modvirker tryk i ørerne
  • Alpine ThermoShape materialet gør dem bløde og behagelige at bruge
  • Du kan stadig høre samtaler og vigtige lyde
  • Forstyrrende støj absorberes
  • Du kan bruge dem på alle transportmidler

FlyFit skruer ned for støjen, ikke sikkerheden

Du sidder måske med spørgsmålet: Jamen, er alle lyde så lukket ude med FlyFit?

Selvom det kan lyde attraktivt at lukke af for alle lyde og tryk under flyrejsen, så er det vigtigt at kunne høre eventuelle alarmer. Derfor lukker Alpine FlyFit ørepropperne af for støj ved at reducere den overordnede lydstyrke. Du er derfor ikke helt afskåret fra omverdenen.