Beskyt din hørelse med Alpine WorkSafe ørepropper

Arbejder du under vilkår med meget støj?

Så er Alpine WorkSafe ørepropper det perfekte høreværn til lige præcis dine behov.

Alpine WorkSafe ørepropper er det perfekte høreværn til dig, der arbejder med eksempelvis boring, slibning eller savning. Ørepropperne er lavet til langtidsbrug, og har en lang levetid, så de skal ikke skiftes i tide og utide. De er ganske enkelt et teknisk vidunder, der dæmper den støj, som kan føre til permanente høreskader.

Samtidigt vil arbejdsdagens mere behagelige lyde, som radio og tale, dog stadig være hørbare.

Og det er desværre ofte følelse af isolation, der får mange mennesker til ikke at bruge ørepropper. Men Alpine WorkSafe ørepropperne vil det være muligt at arbejde mere sikkert, da du foruden at beskytte dine ører, kan følge med i omgivelserne.

At det termoplastiske materiale gør dem utroligt behagelige at bruge, er bare endnu en grund til at vælge lige præcis disse ørepropper.

Og prisen? De koster kun 115 kr.

Det har aldrig været mere behageligt at undgå høreskader

Det kan også være gør-det-selv projekter, der udsætter dine ører for uhensigtsmæssigt høj støj, så det behøver ikke være din arbejdsdag, der kræver høreværn.

Uanset om det er i dit privat- eller arbejdsliv, så er et fornuftigt høreværn altafgørende for din fremtidige hørelse.

Alpine WorkSafe ørepropper er et behageligt alternativ til et traditionelt høreværn. Det er takket være de specielt fremstillede akustiske filtre, at du både opnår en fantastisk lydabsorbering og kan høre folk omkring dig.

Det betyder også, at du kan høre advarsler fra dine kolleger, mens du beskytter din hørelse.

Alpine WorkSafe hørepropper
Din arbejdsdag vil blive mærkbart forbedret, når du bruger Alpine WorkSafe ørepropper. Og det gælder ikke kun i form af en lettelse for dine ører. Når du beskytter dine ører, så beskytter du også dit velvære. En konstant larm virker både stressende og irriterende, så når hørelsen bliver aflastet, vil du have mere energi. Både i løbet af arbejdsdagen og i din fritid efterfølgende.

Et lille udpluk af fordelene ved at bruge Alpine WorkSafe ørepropper:

  • Modvirker høretab
  • Utroligt behagelig at have på
  • Kan genbruges og har en lang levetid
  • Kan uden problemer bruges en hel dag
  • Du kan høre dine omgivelser, mens de beskytter din hørelse

Du får desuden en praktisk sikkerhedssnor samt kompakt opbevaringsboks med, når du køber dine Alpine WorkSafe ørepropper på høreshoppen japebo.dk. Så mister du ikke dine ørepropper – hverken i løbet af dagen, eller efter arbejdet er veludført.

Få dine WorkSafe ørepropper for kun 115 kr. her