Alpine MusicSafe Pro ørepropper til musikere

Alpine MusicSafe Pro er de bedste ørepropper til musikere!

Alpine MusicSafe Pro er det eneste høreværn på markedet med hele tre udskiftelige filtersæt til henholdsvis lav, mellem og høj beskyttelse.

Alene dette er med til at gøre Alpine MusicSafe Pro til de bedste ørepropper for musikere. De tre unikke “Alpine Acoustic Filters” sikrer dig optimal beskyttelse mod skadelige støjniveauer. Men naturligvis uden at det går ud over musikkvaliteten.

Uanset hvilket instrument du spiller, hvor på scenen du står samt hvilken genre musik, du spiller, vil der være et filter, der passer til dit behov. Du kan altså altid vælge den beskyttelse, der passer dig bedst i den givne situation. Det giver en enorm frihed og sikrer, at du ikke behøver gå på kompromis med et høreværn.

Med Alpine MusicSafe Pro ørepropper vil du heller ikke føle dig isoleret. Du kan derfor sagtens holde kontakten med dine omgivelser, når du eksempelvis er i gang med en studiooptagelse. Dette giver mulighed for optimal ydeevne.

Hvad koster Alpine MusicSafe Pro? Kun 289 kr. inklusiv de tre sæt filtre

OBS! Du kan endda selv vælge farve, da ørepropperne findes i hvid, sort eller sølv.

Alpine MusicSafe Pro ørepropper

Høj musik er til fare for din hørelse

Vidste du, at den sikre (og lovmæssige) begrænsning for hvad din hørelsen må udsættes for, er 80 decibel? Det er fordi, vi nu ved, at regelmæssig støj over 80 decibel vil resultere i høreskader.

Grænsen på 80 dB overskrides dog hurtigt i forbindelse med eksempelvis koncerter. Her kan lydniveauet meget hurtigt nå helt op på 120 dB.

Er du rockmusiker, så vil de skadelige støjniveauer primært komme fra trommer og forstærkere. For klassiske musikere er det til gengæld primært deres egne instrumenter, der står for den negative påvirkning.

Og selvom ørepropper måske lyder usexet, så er det vel trods alt at foretrække, hvis det sikrer, at du kan høre musikken. Også om 5, 10 eller 20 år. Som musiker har du særlige krav til dit høreværn, og det kræver et ganske særligt produkt, der tager hensyn til disse.

Det er derfor lige præcis disse krav, MusicSafe Pro ørepropperne er skabt til at opfylde!

Alpine MusicSafe Pro ørepropper

Få optimal komfort og perfekt pasform med ThermoShape™ materialet

Alpine MusicSafe Pro akustiske ørepropper er fremstillet i det fleksible og slidstærke Alpine ThermoShape materiale. Materialet er desuden ekstremt blødt. Det sikrer, at ørepropperne er behagelige at have på – også i længere tid!

Via dit øres kropsvarme tilpasses materialet (og dermed ørepropperne) helt perfekt til formen på din ørekanal. Og hvis øreproppen er for stor, kan du nemt justere den til den rigtige størrelse.

Fordelene ved Alpine MusicSafe Pro ørepropper er bl.a.:

  • Modvirker høreskader og høretab
  • Musikkens detaljer og lydkvalitet bevares
  • hjælper til at modvirke ringen for ørerne
  • Kan genbruges og har en lang levetid
  • Utrolig behagelige at have på (og nærmest usynlige)

Du får naturligvis også en praktisk opbevaringsæske. Med den kan du nemt have dine MusicSafe Pro ørepropper inklusiv de forskellige filtre med på farten.

MusicSafe Pro ørepropperne fåes i sort, hvid eller sølv

Køb dine Alpine MusicSafe Pro ørepropper på høreshoppen japebo.dk, hvor du selv kan vælge den farve, du ønsker!

Alpine MusicSafe Pro ørepropper til musikere

Få MusicSafe Classic Pro ørepropper for kun 289 kr. her