Alpine PartyPlug er de bedste ørepropper til koncerter

Alpine PartyPlug ørepropper

Alpine PartyPlug lader dig høre musikken

Hvis du gerne vil nyde musikken fuldt ud til koncerter, men samtidig beskytte din hørelse, så er Alpine PartyPlug løsningen

De fleste kender fornemmelsen af at være isoleret af ørepropper, og vil derfor ikke bruge dem. Desværre kommer du dog heller ikke udenom, at høj musik forårsager høreskader, når lydniveauet er helt op mod 110dB.

Dette støjniveau kan findes både til koncerter og på diskoteker. Og det er allerede efter 1½ minut, at høreskader kan skabes.

Alpine PartyPlug ørepropper lader dig dog nyde musikken til koncerter, så du ikke skal gå på kompromis. Det akustiske filter sørger for, at musik og tale er tydeligt hørbart, men beskytter mod de høje støjniveauer.

Og så koster de kun 189 kr.

Undgå ringen for ørerne efter koncert og fest

Når du bruger Alpine PartyPlug ørepropperne, er det reelt som at skrue musikken ned på et lavere niveau. Du vil altså opleve et sikkert lydniveau, mens alle detaljerne går klart igennem. Nå ja, og så kan du også langt nemmere tale med resten af selskabet, da det akustiske filter jo også tillader, at tale går tydeligt igennem.

PartyPlug øreproppen har en SNR på 17db.

Og hvad er så SNR? SNR står for (Simplified Noise level Reduction) og nedbringer altså støjen med 17dB, så du får taget toppen af larmen, men kan høre musikken.

Alpine PartyPlug ørepropperne har i øvrigt vundet flere tests på verdensplan og får generelt fantastiske anmeldelser fra brugerne.

Alpine PartyPlug ørepropper
Vil du gerne kunne nyde en koncert eller bytur uden at have ringen for ørerne bagefter. Måske endda smerter i ørerne? Så prøv Alpine PartyPlug og mærk den fantastiske forskel.

Det er en ren fornøjelse at kunne nyde musikken og have en hyggelig aften, uden at dine ører har “tømmermænd” bagefter. Og så er ørepropperne gennemsigtige yderst og kan derfor ikke umiddelbart ses i dine ører.

Du behøver ikke gå på kompromis med hverken den musikalske oplevelse eller lydkvalitet. Du beskytter bare dine ører mod det høje støjniveau. Det er da en win-win løsning!

Her er bare et lille udpluk af fordelene ved Alpine PartyPlug ørepropper:

  • Forebygger høretab
  • Kan genbruges flere gange
  • Behagelig at bruge og nærmest usynlige
  • Lydkvaliteten er i top takket være det akustiske filter
  • Hør dine omgivelser, mens ørepropperne beskytter din hørelse

Desuden får du en Miniboxx opbevaringsløsning med, når du køber dine Alpine PartyPlug ørepropper på høreshoppen japebo.dk. Så mister du ikke ørepropperne og holder dem i god stand, så de kan genbruges.

Alpine PartyPlug Pro Natural ørepropper

Få dine PartyPlug ørepropper for kun 189 kr. her