Alpine PartyPlug Pro Natural – Ørepropper til dig, der elsker musik

Alpine PartyPlug Pro Natural ørepropperne er skabt til dig, der elsker at gå til koncerter, men kan mærke det høje lydniveau skader din hørelse.

Med Alpine PartyPlug Pro Natural ørepropper kan du nærmest ikke mærke dem. De er bløde og tilpasser sig dine ører, mens de dæmper støj på den helt rigtige måde. De er desuden også allergivenlige, hvilket blot er endnu en grund til at vælge lige præcis Alpine ørepropper.

Filtrene i disse ørepropper fjerner den larm, der er dårlig for dine ører, men tillader musik og tale at komme igennem.

Mange undlader desværre at bruge høreværn til koncerter, da de føler, det dæmper alle lyde. Det gør de konventionelle skumpropper også, men der findes alternative høreværn. Disse Pro Natural ørepropper er den optimale løsning til koncerter, da de er skabt med henblik på at sikre den naturligt lækre lyd.

Det er hverken fjollet eller overdrevet at bruge ørepropper til koncerter. Det er faktisk kun sund fornuft, hvis du gerne vil gå til en masse koncerter uden at få skader på din hørelse.

Alpine PartyPlug Pro Natural ørepropper koster kun 289 kr., og de kan bruges igen og igen!

Alpine PartyPlug Pro Natural

Træt af ørepropper der ødelægger den gode lyd? Prøv Alpine PartyPlug Pro Natural ørepropper

Du vil opleve en blød og fyldig lyd, når du bruger Alpine PartyPlug Pro Natural ørepropperne. Disse ørepropper er lavet specifikt med det formål at beholde nuancer i det ægte lydbillede, så du får en naturlig lydoplevelse.

Du vil heller ikke opleve at være træt i hovedet, eller have ringen for ørerne, efter en stor musikalsk oplevelse.

PartyPlug Pro Natural ørepropper fra Alpine er lavet til dig, der elsker musik. Her en en række konkrete fordele ved at bruge disse ørepropper:

  • Forebygger høretab og beskytter mod udvikling af tinnitus
  • Behagelig at have på
  • Kan genbruges igen og igen
  • De er nærmest usynlige (lavet i gennemsigtige materialer)
  • Du hører dine omgivelser, mens støj reduceres mærkbart

Der medfølger en praktisk opbevaringstaske plus sikkerhedssnor og rengøringsspray, når du køber dine Alpine PartyPlug Pro Natural ørepropper på høreshoppen japebo.dk.

Så mister du ikke dine ørepropper i farten!

Alpine PartyPlug Pro Natural ørepropper

Få dine Alpine PartyPlug Pro Natural ørepropper her