Alpine SleepSoft Minigrip ørepropper

Alpine SleepSoft med minigrip er de bedste ørepropper til at sove med. Få en god nats søvn, selvom nogen snorker ved siden af dig!

Alpine SleepSoft ørepropper har hjulpet et utal af mennesker til en bedre søvn. I 2018 er der kommet en ny og forbedret version af ørepropperne med minigrip.

Den lille ekstra detalje med minigrip håndtaget sikrer, at du kan føle dig helt tryg ved at bruge ørepropper om natten. Der findes mange mennesker, der ikke kan lide at bruge ørepropper om natten, da de er bange for, at øreproppen ryger for langt ind i øret.

Med Sleepsoft minigrip er der en ekstra forlængelse af øreproppen med et håndtag, der ihvertfald altid kan gribes fat i (deraf navnet “minigrip”). Så hvis du leder efter gode ørepropper til at sove med, er svaret lige her!

Alt for mange mennesker har problemer med at falde i søvn. Årsagen er ofte en form for lydsensitivitet, hvor selv de mindste lyde kan virke larmende og forstyrrende.

For andre er udfordringen decideret larm. Det kan både være fra bymiljøet, hvis du bor centralt, eller fordi naboerne holder fest. Og så kan det naturligvis også være på grund af en snorkende partner

Uanset hvordan lyde forstyrrer din søvn, så kan Alpine SleepSoft ørepropper med minigrip hjælpe dig til en bedre søvn.

Og så koster de kun 189 kr.

Ørepropper til at sove med

Bare rolig, når du bruger ørepropper, mens du sover, så kommer de vigtige lyde stadig igennem. Du bliver altså ikke helt afskåret fra omverdenen. I hvert fald ikke med Alpine ørepropper, hvor over 20 års erfaring har været med til at skabe de optimale produkter.

Modsat billigere løsninger, der blokerer alle lyde, så har Alpine SleepSoft ørepropper akustiske filtre, der skelner mellem lyde.

Larm holdes ude – vigtige lyde kommer igennem

Ja, så enkelt er det. Filtrene fjerner forstyrrende lyde som trafikstøj, snorken, larmenede naboer og andre støjkilder. Til gengæld sikrer Alpines akustiske filtre også, at højfrekvente lyde som barnegråd, mobiltelefonen eller dørklokken fortsat er tilstrækkelig hørbare.

Du kan altså nyde en god nats søvn uden bekymringer. Og med Sleepsoft minigrip håndtaget kan du endda bedre placere ørepropperne og – ikke mindst – let få dem ud igen.

Desuden blokerer Alpine SleepSoft filtrene ikke din øregang. Det betyder, at der ikke er det ubehagelige tryk, mange forbinder med ørepropper. Det er også denne blokering, der giver fornemmelsen af at være isoleret. Men ikke med Sleepsoft ørepropper fra Alpine.

Sover du på siden? Intet problem!

Alpine har skabt disse ørepropper specifikt til at sove med. Derfor er de naturligvis også designet til, at du kan sove på siden. Desuden kan ørepropperne nemt tilpasses ethvert øre, da de er skabt i blødt thermoshape materiale.

De bedste ørepropper til søvn – simpelthen!

Alpine SleepSoft ørepropper med minigrip er de perfekte ørepropper, hvis du har en snorkende partner eller naboer, der holder fest.

Har du kun søvnproblemer, når du er væk hjemmefra? Det er et velkendt fænomen, at nye og anderledes lyde kan forstyrre søvnen, selvom der ikke er decideret larm. Og det kan desværre også være et problem for mennesker, der normalt aldrig har problemer med at sove derhjemme.

Vil du sikres en optimal søvn på alt fra familieferier til firmarejser? Så husk at pakke et par sove ørepropper med i baggagen. Hver gang!

Du får desuden en praktisk opbevaringsboks med, så du nemt kan medbringe dine sove ørepropper på rejser.

Hvorfor vælge Alpine Sleepsoft minigrip?

Der findes et pænt udvalg af ørepropper. Nogle meget billige og andre forholdsvis dyre, så hvorfor skulle du vælge disse sove ørepropper? Svaret er ganske enkelt, fordi det er nogle af de absolut bedste sove ørepropper på markedet.

Det termoplastiske materiale gør dem så utroligt bløde og fleksible, at du sagtens kan sove en helt nat med ørepropper uden at blive generet. Og det er bare én af grundene til at vælge lige præcis Alpine SleepSoft ørepropperne.

Her er endnu flere fordele ved at bruge SleepSoft minigrip ørepropper til at sove:

  • Ørepropperne absorberer forstyrrende støj og snorken
  • De vigtige lyde kan fortsat høres takket være akustiske filtre
  • Bløde og behagelig at bruge, så du kan sove natten igennem
  • Sleepsoft kan genbruges og har en lang levetid
  • Alpine Cleaner medfølger, så du nemt kan rengøre dem
  • Fri for silikone

Bestil dine Alpine SleepSoft ørepropper med minigrip håndtag på høreshoppen japebo.dk i dag.

Med sove ørepropper er du ét skridt nærmere en god nats søvn – og ikke mindst bedre dage med mere overskud og energi.

Alpine SleepSoft Minigrip ørepropper

Få en god nats søvn – køb dine SleepSoft ørepropper her