Alpine Plug & Go – Behagelige allround ørepropper

Med Plug & Go ørepropper er du altid klar

Alpine Plug & Go giver en utrolig høj dæmpning af støj og kan bruges ved alle støjfyldte begivenheder.

Er du følsom over for støj, eller ønsker du bare at passe godt på din hørelse, så prøv Alpine Plug & Go ørepropper. De er utroligt bløde og tilpasser sig hurtigt dine ører – naturligvis uden at irritere.

Alpine Plug & Go er engangsørepropper af høj kvalitet. Det er derfor en billig løsning, hvis du ønsker at modvirke høretab, når du er i støjsituationer.

Det medfølgende etui med plads til 2 ørepropper kan nemt sidde i en nøglering. Så har du altid et sæt ørepropper med på farten, og kan deltage i selv de mest støjfyldte oplevelser. Uden at gå på kompromis med din komfort eller hørelse.

Og prisen? De koster kun 99 kr. for 10 ørepropper (eller 5 sæt, om du vil)

Alpine Plug & Go ørepropper

Super behagelige skum ørepropper til enhver situation

Når det gælder om at beskytte dine ører fra støj, er det naturligvis ikke ligegyldigt hvilke ørepropper, du bruger. Du vil sikkert gerne have nogen, der sidder behageligt og som rent faktisk reducerer støjen.

Derfor er Plug & Go fra Alpine det helt rigtige valg. Alpine er specialister i produkter, der beskytter din hørelse og dermed modvirker høretab. Det er også derfor, deres produkt vinder tests igen og igen – både når det gælder funktionalitet og komfort.

Og eftersom Plug & Go er lavet af et ekstremt blødt materiale – med netop komfort i centrum – kan de bruges i alverdens situationer. Uanset om det gælder om at få ro til en lur på farten, eller du skal til en koncert og ikke ønsker ringen for ørerne efterfølgende.

Disse engangsørepropper er en billig og praktisk løsning til dig, der ønsker at beskytte din hørelse.

Alpine Plug & Go ørepropper - passer til alle ører
Uanset hvilken støjfyldt situation, du befinder dig i, så vil Plug & Go ørepropper kunne hjælpe. Det bløde skum yder nemlig en meget høj dæmpning af selv meget høje støjniveauer. Du kan derfor med fordel have disse ørepropper med på farten, så du altid kan beskytte din hørelse.

Alpine Plug & Go er kort sagt ørepropper med følgende fordele:

  • De modvirker høretab ved at beskytte mod støj
  • Disse bløde skum ørepropper er utroligt behagelige
  • Den afrundede top gør dem brugervenlige og sikre
  • Plug & Go passer til alle ører og giver meget høj dæmpning

Du får de 10 ørepropper med en smart opbevaringsæske til 2 ørepropper, når du køber dine Alpine Plug & Go ørepropper på høreshoppen japebo.dk Så kan du altid have et sæt ørepropper med på farten.

Få 10 styk Plug & Go ørepropper for kun 99 kr. her