Alpine MusicSafe Classic ørepropper – skabt til musikere og DJ’s

Er du musiker eller DJ, er Alpine MusicSafe Classic til dig!

Alpine MusicSafe Classic er ørepropper designet specielt til dig, der arbejder med musik og skal høre lyden klart og korrekt uden at få høreskader.

Der medfølger oven i købet to filtre med forskellige lyddæmpningsniveauer, når du køber ét sæt Alpine MusicSafe ørepropper. Forskellige begivenheder kræver forskellige niveauer.

Visse dage med øvelse vil kun have behov for en mindre lyddæmpning, mens en større koncert eksempelvis vil kræve yderligere beskyttelse af dine ører.

Det termoplastiske materiale gør ørepropperne utroligt behagelige at bruge. Det er et lækkert og meget blødt materiale, der sikrer, at selv længere tids brug ikke bliver ubehageligt.

Og prisen inklusiv to sæt filtre er kun 185 kr.

Alpine MusicSafe Classic ørepropper

Nu kan du fremtidssikre din hørelse, så musikken kan fortsætte

Som musiker – hvad enten du spiller et instrument, er sanger eller DJ – vil du blive udsat for ekstraordinært høje støjniveauer. Det er en del af din verden. Desværre er du også mere afhængig af dine hørelse. Derfor bør du beskytte dig mod høreskader.

Tidligere har ørepropper lukket af for al lyd, så du ikke kunne høre detaljer og toner ordentligt. Det kan man naturligvis ikke acceptere, når man lever af at levere god lyd. Det er derfor, Alpine MusicSafe Classic ørepropperne er blevet skabt specielt til musikere.

Særlige behov kræver et særligt produkt, og det er er præcis, hvad du kan få her!

Alpine MusicSafe Classic ørepropper

Enhver musiker er klar over, at hørelse udsættes for ekstraordinært pres, når der spilles høj musik. De fleste når også at mærke til konsekvenserne for dette. Det er dog aldrig for sent at beskytte dine ører mod yderligere skade.

Vi ved alle, at høj musik er en direkte årsag til høreskader, og som musiker vil man blive udsat for dette. Derfor er Alpine MusicSafe Classic også udviklet helt specielt til dig, der arbejder med musik. Det er nemlig ekstraordinært vigtigt for dig, at du kan høre alle detaljer og toner i musikken, selvom du beskytter din hørelse.

Fordelene ved Alpine MusicSafe Classic ørepropper er derfor bl.a.:

  • Modvirker høreskader og høretab
  • De er utroligt behagelig at have på
  • Kan genbruges og har en lang levetid
  • Du kan stadig høre detaljer og toner i musikken
  • Det intelligente materiale sikrer at øreproppen tilpasses dit øre

Du får naturligvis også et smart etui, som praktisk kan sættes i en nøglering. Det er en lille, men yderst praktisk æske, som er nem at have med på farten. Køb dine Alpine MusicSafe ørepropper på høreshoppen japebo.dk.

Alpine MusicSafe Classic ørepropper

Få MusicSafe Classic ørepropper for kun 185 kr. her