Alpine MusicSafe Classic ørepropper – skabt til musikere og DJ’s

Prøv Alpine MusicSafe ørepropper, hvis du er musiker eller DJ

Alpine MusicSafe Classic er ørepropper designet specielt til dig, der arbejder med musik og skal høre lyden klart og korrekt – uden at få høreskader.

Med en pakke Alpine MusicSafe Classic ørepropper medfølger hele to filtre med forskellige lyddæmpningsniveauer. Når du køber ét sæt Alpine MusicSafe ørepropper vil du altså have valgmuligheder, da forskellige begivenheder helt naturligt kræver forskellige niveauer.

Visse dage med øvelse vil du kun have behov for en mindre lyddæmpning. Dét giver disse ørepropper. En større koncert er til gengæld et godt eksempel på en situation, der vil kræve yderligere beskyttelse af dine ører.

Det termoplastiske materiale gør ørepropperne utroligt behagelige at bruge. Det er et lækkert og meget blødt materiale, der sikrer, at selv længere tids brug ikke bliver ubehageligt.

Og prisen inklusiv to sæt filtre er kun 189 kr.

Alpine Musicsafe ørepropper

Ørepropper til musikere

Fremtidssikring af din hørelse, så musikken kan fortsætte

Som musiker – hvad enten du spiller et instrument, er sanger eller DJ – vil du blive udsat for ekstraordinært høje støjniveauer. Det er en del af din verden. Desværre er du også mere afhængig af dine hørelse og netop derfor bør du beskytte dig mod høreskader.

Tidligere har ørepropper lukket af for al lyd, så du ikke kunne høre detaljer og toner ordentligt. Det kan man naturligvis ikke acceptere, når man lever af at levere god lyd. Det er derfor, Alpine MusicSafe Classic ørepropperne er blevet skabt specielt til musikere.

Særlige behov kræver et særligt produkt, og det er er præcis, hvad du kan få her!

Alpine Musicsafe ørepropper

Fordele ved Alpine MusicSafe ørepropper

Enhver musiker er klar over, at hørelse udsættes for ekstraordinært pres, når der spilles høj musik. De fleste når også at mærke til konsekvenserne for dette. Det er dog aldrig for sent at beskytte dine ører mod yderligere skade.

Vi ved alle, at høj musik er en direkte årsag til høreskader, og som musiker vil man blive udsat for dette. Derfor er Alpine MusicSafe Classic også udviklet helt specielt til dig, der arbejder med musik. Det er nemlig ekstraordinært vigtigt for dig, at du kan høre alle detaljer og toner i musikken, selvom du beskytter din hørelse.

Fordelene ved Alpine MusicSafe Classic ørepropper er derfor bl.a.:

  • Modvirker høreskader og høretab
  • De er utroligt behagelig at have på
  • Kan genbruges og har en lang levetid
  • Du kan stadig høre detaljer og toner i musikken
  • Det intelligente materiale sikrer at øreproppen tilpasses dit øre
  • Allergivenligt materiale, så du undgår kløe og irritation

Du får naturligvis også et smart etui, som praktisk kan sættes i en nøglering. Det er en lille, men yderst praktisk æske, som er nem at have med på farten. Køb dine Alpine MusicSafe ørepropper på høreshoppen japebo.dk.

Alpine Musicsafe ørepropper

Få MusicSafe Classic ørepropper for kun 189 kr.