Alpine SleepDeep ørepropper

Alpine SleepDeep ørepropper er de mest effektive ørepropper til søvn. De har ekstra høj dæmpning, og du kan sagtens sove på siden med dem.

Alpine SleepDeep ørepropper er de nyeste sove-ørepropper fra Alpine, der også producerer de ekstremt populære SleepSoft ørepropper. Med SleepDeep får du ørepropper med endnu højere dæmpning, så lyden effektivt lukkes helt ude.

Undersøgelser viser, 1 ud af 4 af os kæmper med at få sovet ordentligt, og at hele 70% af søvnforstyrrelser kommer fra omgivelserne.

Helt konkret er det typisk støjforstyrrelser som:

  • Snorken
  • Trafikstøj
  • Larmende naboer
  • Andre forstyrrende lyde i hjemmet

Kender du også til det? Så er der nu hjælp at hente med Alpine SleepDeep ørepropperne.

Et sæt SleepDeep ørepropper koster kun 149 kr. og de kan genbruges helt op til 100 gange!

Har du dårlig erfaring med sove ørepropper? Giv SleepDeep en chance!

Der er ingen tvivl om, at der findes mange forskellige sove ørepropper på markedet, der ikke ligefrem er behagelige at sove med. Faktisk er det op mod 90% af dem, der har prøvet at bruge ørepropper til søvnforbedring, der har været utilfredse med komfortniveauet.

Det giver naturligvis ikke den store lyst til at prøve igen, men hvis du ikke har prøvet Alpine ørepropper til søvn, så har du ikke prøvet rigtige sove-ørepropper endnu.

Har du brug for en mere “generel” øreprop til at sove med, så er Alpine SleepSoft formentlig lyddæmpende nok til dig (du kan læse mere om SleepSoft ørepropperne ved at klikke her).

Er du derimod en person, der ikke kan sove på grund af meget høj lydsensitivitet – den slags, hvor selv de mindste lyde forstyrrer din nattesøvn – så er det SleepDeep, der er vejen frem til en god nats søvn.

Ørepropper der former sig efter dit øre

De fleste Alpine ørepropper er skabt af det ekstremt bløde thermoshape materiale, der reagerer på din kropsvarme og former sig til dit øre. Det gør noget for din komfort og for lyddæmpningen.

Alle Alpine produkter er desuden skabt med fokus på ørets sikkerhed og hygiejne.

Alpine SleepDeep øreproppen benytter en støjreducerende gel, der er med til at give total lydreduktion.

Du kan sagtens sove på siden med disse ørepropper

Alpine har skabt ørepropper gennem mere end 20 år, hvor især sove ørepropper har været et fokus område. Derfor er både design og materiale skabt med udgangspunkt i, at vi alle sover på forskellige måder.

Vidste du, at hele 75% af alle mennesker sover på siden? Det gør Alpine, for de har ganske enkelt undersøgt sovevaner og -mønstre. Derfor er SleepDeep naturligvis også skabt til, at du kan sove på siden med ørepropperne i.

Der er ovenikøbet en lille “tut” (eller hank, om man vil), der gør ørepropperne nemme at placere optimalt og få fat på igen.

Desuden er SleepDeep øreproppen designet i en revolutionerende 3D oval-form, der passer perfekt til den naturlige form, ørekanalen har. Denne øreprop er bogstavelig talt dedikeret til at give dig en god og dyb søvn.

Dine fordele ved at vælge SleepDeep ørepropper er altså:

  • Ørepropperne eliminerer alt forstyrrende støj og snorken
  • Perfekt pasform, der sikrer optimal komfort
  • SleepDeep er ekstremt bæredygtige (kan genbruges op til 100x)
  • Lette at rengøre, da der ikke er filtre eller “kringelkroge”
  • Designet specifikt til at give dig en god nats søvn, så du kan få en bedre dag!

Bestil dine Alpine SleepDeep ørepropper på høreshoppen japebo.dk nu.

Alpine SleepDeep ørepropper

Få en god nats søvn – køb dine SleepDeep ørepropper her