Alpine Pluggies Kids – De rigtige ørepropper til børn

Børn har også brug for ørepropper

Der kan være mange årsager til at give børn ørepropper. Den oplagte årsag er typisk som decideret høreværn, der beskytter mod eksempelvis høj musik eller anden støj.

I mange tilfælde bruges ørepropper også til børn, når de har brug for ro til at koncentrere sig. Det kan være ved lektielæsning eller simpel afslapning, når de sidder og tegner.

Da børns ører i forvejen er langt mere følsomme end voksnes, kan Alpine Pluggies Kids ørepropper være med til at beskytte dit barns hørelse. Ørepropperne er lavet til børn, hvilket vil sige, de er udviklet helt specifikt til børns ører og behov.

Børn kan være meget lydsensitive, og det er noget, der skal tages hensyn til. Det kan dog være svært i eksempelvis skole og institution, og her er Alpine Pluggies Kids ørepropper den ideelle løsning.

Og prisen? De koster kun 189 kr.

Alpine Pluggies Kids ørepropper til børn

Alpine Pluggies Kids ørepropper kan bruges i skolen, svømmehallen eller derhjemme

Man skal ikke være sammen med en gruppe børn i mange minutter, før man bemærker det ekstremt høje lydniveau. Det er naturligvis ikke særlig sundt for nogen at være i meget støjende omgivelser længe, og derfor er der også stadig flere børn, der får høreskader meget tidligt i livet.

Hader dit barn at få vand i ørerne?

Så kan disse ørepropper også bruges til dette formål. Ja, Pluggies Kids ørepropperne kan også bruges i svømmehallen med det formål at holde vand ude af ørerne. Også her vil de særlige filtre sikre, at de vigtige lyde – som tale fra andre i svømmehallen – kan høres, mens vand holdes ude af ørerne.

Alpine Pluggies Kids ørepropper er både et behageligt alternativ til de traditionelle høreværn og perfekt til svømmehallen. 

Alpine Pluggies Kids er ørepropper lavet specielt til børn. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilke ørepropper børn bruger.

De akustiske filtre sikrer, at den irriterende støj holdes ude, mens tale stadig kan høres. Det er derfor at foretrække i dagligdagen, fremfor de mere isolerende typer høreværn.

I øvrigt er de utroligt nemme at placere i øret, da de er fremstillet af et behageligt materiale, der ikke irriterer, og naturligt tilpasser sig dit barns ører.

Et lille udpluk af fordelene ved at bruge Alpine Pluggies Kids ørepropper til børn:

  • Beskytter op til 30 dB
  • Modvirker høretab og høreskader
  • Hjælper børn med koncentrationen
  • Holder vand ude af ørerne ved svømning
  • Fremstillet uden silikone
  • Utroligt behagelig at have på takket være Alpine Thermo Shape
  • Kan genbruges og har lang levetid

Når du køber ørepropper til dine børn på høreshoppen japebo.dk, så medfølger en praktisk opbevaringsæske. Så kan dit barn langt nemmere have ørepropperne med i både skole og svømmehallen uden at miste dem.

Man kan i virkeligheden ikke være for forsigtig, når det gælder forebyggelse af høretab eller udvikling af tinnitus. Det er aldrig for tidligt at beskytte hørelsen. 

Alpine Pluggies Kids de bedste ørepropper til børn

Få dine børne ørepropper for kun 189 kr. her