Alpine Muffy Høreværn til børn

Det bedste høreværn til børn og små ører

Alpine Muffy høreværn til børn er designet til de små ører. Nu i en ny og forbedret udgave med endnu bedre pasform og i flere lækre farver.

Muffy høreværn til børn findes nu i en endnu bedre udgave. Selvom Alpine Muffy høreværn ligner almindeligt høreværn, så er det designet specifikt til børns små ører og mindre hoveder. Det er desuden skabt af de blødeste materialer og naturligvis produceret i højeste kvalitet.

Når nu dette høreværn er skabt til børn, så betyder det naturligvis også, at det er bygget til at vokse med barnet. Derfor kan dette høreværn tilpasses børn i forskellige aldre og størrelser. Det kan altså bruges af flere børn eller følge ét barn, der vokser.

Hovedbøjlen, der kan justeres i størrelse, er dækket af det blødeste materiale, der sikrer, at den er behagelig. Også selvom høreværnet skal bæres i længere tid under festligere begivenheder eller andre omstændigheder med støj og larm.

Det nye og forbedrede Alpine Muffy høreværn koster kun 249 kr. hos japebo.dk (hvor der desuden er gratis forsendelse ved ordrer over 400 kr.)

Køb høreværn, der er skabt til børn

Alpine Muffy høreværn er den ideelle løsning til at beskytte dit barns hørelse. Alle situationer eller steder med larm og støj kan have en indvirkning på deres hørelse. Det kan være alt fra en koncert til festlige sammenkomster, hvor lydniveauet hurtigt bliver for højt til de små ører.

Muffy høreværn er skabt til børns ører. Det er produceret i et utroligt blødt og behageligt materiale, der samtidig ikke går den mindste smule på kompromis med funktionalitet og sikkerhed. Derfor kan dette høreværn bruges i timevis, uden at barnet vil føle noget ubehag. Der er intet, der strammer eller klør.

Lige præcis dette er ofte udfordringen med høreværn. Især hvis man forsøger at bruge noget, der er skabt til voksne.

Her er en række af de fordele, der er ved at bruge Alpine Muffy høreværn til børn:

  • Høreværn beskytter børns hørelse
  • Muffy er designet til børn
  • Skabt i ultrablødt materiale og derfor behageligt at have på
  • Justérbar hovedbøjle sikrer optimal komfort
  • Fås i friske og sjove farver, der appellerer til både børn og deres forældre

Sammen med Alpine Muffy får du desuden en praktisk bærepose. Høreværnet kan foldes helt sammen og er derfor nemt at have med på farten. Alpine Muffy er en effektiv og behagelig løsning i støjfyldte situationer, hvor dette høreværn beskytter ved at blokere op til 25dB.

I teorien kan alle børn benytte Alpine Muffy høreværn, men vi anbefaler det ikke til børn under to år. Har du et barn under to år, så er der skabt Alpine Muffy Baby høreværnet, som du finder her >

Alpine Muffy høreværn til børn

Køb Alpine Muffy Høreværn for kun 249 kr.

Alpine Muffy høreværn til børn

Hjælp til lydsensitive børn

Der er stadigt mere fokus på at afskærme børn fra støj og larm. Ikke mindst fordi mange børn er lydsensitive og kæmper med hovedpine og andre ubehagelige gener, når der er meget støj. Det behøver ikke være så voldsomt som ved en koncert eller til en sportsbegivenhed. For mange børn, der er lydsensitive, så er selv almindelig “hverdagsstøj” for meget.

Her er Alpine Muffy høreværn en rigtig god løsning. Det er nemlig ikke et klodset høreværn, der irriterer mere, end det hjælper. Lige præcis denne udfordring med høreværn, der gnaver eller sidder dårligt, er ellers det, mange børn har måtte nøjes med. De fleste høreværn er trods alt lavet til voksne, men her er altså et høreværn designet til børn.

Naturligvis skal børn med høreværn også altid holdes under opsyn. Selvom lyden ikke blokeres fuldstændig, så er det vigtigt, at man er opmærksom på dem, når de ikke kan høre omgivelserne fuldstændig. Til gengæld er det en sand fornøjelse at kunne tage sit barn med til festlige – og ofte larmende – begivenheder.

Alpine Muffy høreværn til børn