Kører du motorcykel? Prøv Alpine MotoSafe Pro ørepropper

Alpine MotoSafe Pro ørepropper er skabt til dig, der kører motorcykel og gerne vil undgå høretab og tinnitus.

Når du bruger Alpine MotoSafe Pro ørepropper, kan du nærmest ikke mærke dem, da de er bløde og tilpasser sig dine ører. Samtidig dæmper de støj på den helt rigtige måde. Det vil sige, den fjerner alt den larm, der er dårlig for dine ører, men uden at lukke af for vigtige lyde.

At lukke helt af for din hørelse ville naturligvis være farligt for både din og andres sikkerhed, så derfor har Alpine MotoSafe Pro ørepropper et filter, der skelner mellem de to former for lyde. Det betyder, at selv lange ture på motorcykel vil være langt mere behagelige og mere sikre.

Det termoplastiske materiale gør dem utroligt behagelige at bruge, og er bare endnu en grund til at vælge lige præcis disse ørepropper.

Det er hverken fjollet eller overdrevet at bruge ørepropper på motorcykel. Det lyder måske ikke smart, men det er faktisk sund fornuft, hvis du gerne vil undgå høretab eller andre skader på din hørelse.

Alpine MotoSafe Pro koster kun 299 kr., og de kan bruges igen og igen!

Alle elsker lyden af en god motor – men ingen ønsker at få tinnitus!

Vi ved godt, at du sikkert elsker lyden af en god motor, og den skal du naturligvis stadig kunne nyde.

De helt billige gule ørepropper lukker desværre af for alle lyde, og derfor opgiver mange at bruge ørepropper, når de kører på motorcykel. Både fordi de gule ørepropper giver en følelse af isolation, men også fordi, det føles forkert at være afskåret fra alle de gode og vigtige lyde.

Med Alpine MotoSafe Pro ørepropper vil du opleve, at de behagelige lyde stadig være hørbare. Det er altså ikke alle lyde, der blokeres.

Vidste du, at det bl.a. er vindstøj, der kan føre til udvikling af tinnitus?

Det handler derfor bare om, at du beskytter dine ører, ligesom du beskytter andre kropsdele, når du kører på motorcykel.

Alpine MotoSafe Pro ørepropper er et alternativ til både de kedelige gule ørepropper samt de meget dyre formstøbte. De fungerer takket være specielt fremstillede filtre og er skabt specifikt til motorcykelkørsel.

Det betyder, ørepropperne tager alle de “dårlige” lyde, mens du stadig kan høre, hvad der foregår.

Træt af dårlige eller dyre ørepropper? Prøv Alpine MotoSafe Pro ørepropper

Du vil opleve en mærkbar forskel, når du bruger Alpine MotoSafe Pro ørepropper. Ikke kun mens du kører på motorcykel, men især også bagefter. Du vil ikke være så træt i hovedet, eller opleve irritation i øret.

Du vil oven i købet føle dig frisk længere tid, og kan derfor køre lange ture uden at blive træt eller ukoncentreret.

Måske bemærker du ikke engang disse ting nu? Det betyder dog ikke, at forskellen ikke vil være meget tydelig, når du først har prøvet en køretur med MotoSafe Pro ørepropper til motorcykel.

Hvis du stadig ikke er overbevist, så er her et par af fordelene ved at bruge Alpine MotoSafe Pro ørepropper:

  • Modvirker høretab og beskytter mod udvikling af tinnitus
  • Utroligt behagelig at have på
  • Kan genbruges og har en lang levetid
  • Kan uden problemer bruges på længere køreture
  • Du hører dine omgivelser, mens din hørelse bliver beskyttet

Du får desuden en praktisk og kompakt opbevaringstaske og en Alpine Clean rengøring spray (5 ml) med, når du køber dine Alpine MotoSafe Pro ørepropper på høreshoppen japebo.dk.

Så mister du ikke dine ørepropper – og du sikrer, at de holder langt længere.

Alpine MotoSafe ørepropper med opbevaringsæske

Få dine MotoSafe ørepropper for kun 299 kr. her