Alpine SurfSafe ørepropper til surfere

Alpine SurfSafe ørepropper er til dig, der elsker at surfe eller dyrke anden vandsport. SurfSafe ørepropperne kan hjælpe dig med at forhindre øreinfektioner, da de er skabt til at beskytte dine ører ved vandsport.

Med Alpine SurfSafe ørepropper kan du nærmest ikke mærke, at du bruger ørepropper. De er nemlig bløde og tilpasser sig dine ører, så de bliver som skabt specifikt til dig.

Det termoplastiske materiale gør dem utroligt behagelige at bruge, og er bare endnu en grund til at vælge lige præcis disse ørepropper til vandsport som surfing.

Du har måske ikke prøvet at bruge ørepropper før, men hvis du én gang har haft ondt i ørerne efter vandsport, så ved du, hvorfor du bør prøve. Med SurfSafe ørepropperne kan du desuden forhindre det såkaldte “Surfer’s Ear” (Exostotis).

Alpine SurfSafe koster kun 295 kr., og de kan naturligvis bruges igen og igen!

Hold vind, vand og kulde ude med ørepropper

Da Alpine SurfSafe ørepropperne er skabt til vandsport, er de designet til at holde kulde, vind og vand ude. Altså, alle de elementer, der kan skabe både infektioner og ørepine af den hidsige belastning. Eksempelvis er vindstøj ét af de elementer, der kan ende med, at du udvikler tinnitus.

Med Alpine SurfSafe får du samtidig minimal lyddæmpning. Det er jo ikke støj, du skal beskyttes mod, men derimod naturens elementer. Hvis du eksempelvis surfer med ørepropper, skal du naturligvis kunne høre, hvad der foregår omkring dig. 

Alpine SurfSafe påvirker ikke din balance

Hvis du er surfer, vil du desuden blive rigtig glad for, at disse ørepropper ikke påvirker din balance. Din balanceevne hænger blandt andet sammen med din hørelse. Og når det gælder lyd og høreevne, så påvirker disse ørepropper ikke mere end nødvendigt.

Og da Alpine SurfSafe ørepropperne har minimal lyddæmpning, så påvirker de altså derfor heller ikke din balance. Det er noget, andre surfere kan have oplevet, hvis de bruger solide skum ørepropper. Det går naturligvis ikke, så derfor vil disse ørepropper ikke påvirke din balance.

Af samme årsag taler mange surfere også imod ørepropper, men det behøver de ikke, når det gælder SurfSafe ørepropperne.

Alpine SurfSafe ørepropper med opbevaringsæske

Træt af dårlige ørepropper til vandsport? Prøv Alpine SurfSafe

Med Alpine SurfSafe er der tænkt på det hele. Du bruger dem i vandet, så komfort og funktionalitet er de to vigtigste parametre.

Af den årsag er der eksempelvis heller ikke forskel på højre og venstre øreprop. Når du er ude i vandet, skal du ikke fedte rundt med dine ørepropper for at kunne bruge dem korrekt. Du skal kunne indsætte dine ørepropper hurtigt og uden en masse besvær. 

Selve øreproppen er desuden skabt af AlpineThermoShape™ materialet, der er blødt og tilpasser sig din øregang. Dette sikrer den ultimative komfort. Materialet er silikonefrit og irriterer ikke øregangen, så du kan genbruge dine SurfSafe ørepropper igen og igen.

Hvorfor skal du bruge Alpine SurfSafe ørepropper ved vandsport? Det skal du fordi:

  • De er skabt specifikt til brug ved vandsport
  • De modvirker øreinfektioner, “Surfer’s Ear” og udvikling af tinnitus
  • Ørepropperne har minimal dæmpning
  • Du vil ikke opleve, at de påvirker din balance
  • De er utroligt behagelig at have på
  • Kan genbruges og har en lang levetid

Du får desuden en praktisk og kompakt opbevaringstaske og sikkerhedssnor med, når du køber dine Alpine SurfSafe ørepropper på høreshoppen japebo.dk.

Med både sikkerhedssnor og taske til dine ørepropper, mister du dem ikke i farten – og du sikrer, at de holder langt længere.

høreværn til surfere - Alpine SurfSafe ørepropper

Få dine SurfSafe ørepropper for kun 295 kr. her