Alpine Muffy Høreværn til børn er både robust og behageligt

Alpine Muffy Høreværn til børn

Skal de små kunne være med, selvom der er meget larm?

Så er Alpine Muffy høreværn den perfekte løsning til alle børn.

Alpine Muffy høreværn ligner almindeligt høreværn, men det er skabt af materialer af højeste kvalitet. Det betyder blandt andet, at det kan tilpasses børn i forskellige aldre og størrelser – eller bare følge ét barn, der vokser.

Hovedbøjlen kan justeres og er dækket af det blødeste materiale, så den er behagelig at have på. Også i længere tid, som eksempelvis til en koncert.

Og så koster Alpine Muffy høreværnet kun 265 kr. hos høreshoppen japebo.dk (og der er gratis forsendelse ved ordrer over 400 kr.)

Alpine Muffy Høreværn til børn

Høreværn skabt til børn

Alpine Muffy høreværn er perfekt til at beskytte børns hørelse, når de befinder sig steder med meget larm. Det kan være alt fra en koncert til festlige sammenkomster, hvor lydniveauet bliver lidt for højt.

Dette høreværn er designet specielt til børn. De er lavet af et utroligt blødt og behageligt materiale, men uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Desuden kan det bruges i timevis uden at barnet vil føle ubehag. Det hverken klør eller strammer, som man ellers kan opleve med høreværn, når det har været brugt lidt tid.

Her er bare et par udvalgte fordele ved at bruge Alpine Muffy høreværn til børn:

  • Beskytter børns hørelse
  • Designet specifikt til børn
  • Utroligt behageligt at have på
  • Justérbar hovedbøjle giver optimal komfort
  • Fås i flere sjove farver, der appellerer til børn

Du får desuden en praktisk bærepose til at have høreværnet med på farten, når du køber et Alpine Muffy høreværn til dit barn på høreshoppen japebo.dk

Muffy høreværn til børn

Få Muffy Høreværn for kun 265 kr. her

Lad dit barn holde fri fra støj

Selvom alle børn kan benytte Alpine Muffy høreværn, så anbefaler vi det ikke til børn under to år. Og naturligvis skal børn med høreværn altid holdes under opsyn. Det er en fornøjelse, at have sit barn med til festlige – og ofte larmende – begivenheder, og her beskytter dette høreværn ved at blokere op til 25dB.

Det betyder dog, at du også skal være opmærksom på, at barnet ikke hører andre hurtige beskeder. Det er derfor, vi anbefaler øget opmærksomhed for dit barn, når der bruges høreværn.

Alpine Muffy høreværn er en praktisk og behagelig løsning for støjfyldte situationer. Og kan naturligvis også bruges til blot at give dit barn ro, hvis han eller hun er følsom overfor dagligdags støj. Det kan eksempelvis være godt at bruge ved lektielæsning eller til at finde ro generelt.

Alpine Muffy Høreværn til børn